top of page

DUTCH 

COMPANIES

Starters international Business (SIB)

 

Heb je plannen om met je bedrijf de grens over te gaan? Maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Via SparkUp Ventures kan je met je bedrijf in aanmerking komen voor een coachings en onderzoekstraject dat wordt gesubsidieerd door de Nederlandse overheid. Wij kijken met een open blik naar de mogelijkheden die er voor jouw onderneming in het buitenland liggen. 

SIB vouchers

Sneller succesvol ondernemen

in het buitenland

Via dit traject krijg je snel antwoord op belangrijke vragen:

  • Welke producten of diensten zijn het meest geschikt?

  • Welke markten/landen zijn aantrekkelijk?

  • Welke market entry strategies zijn er?​

  • Is mijn organisatie klaar voor deze stap? 

Verdeeld over een aantal sessies verzamelen we de nodige informatie en bespreken we de opportunities en markten. Zo krijg je in korte tijd de benodigde informatie die je nodig hebt om een goede investeringsbeslissing te kunnen maken. 

Een pluspunt van dit programma is dat je tegen sterk gereduceerde kosten een goed inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf krijgt. Je onderneming betaalt namelijk alleen de BTW, de rest komt via de overheid. Voor het subsidie traject gelden wel een aantal criteria.

 

Wil je weten hoe het werkt? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we bespreken jij met jouw bedrijf de wereld kan veroveren.

 

 

 

SparkUp Ventures B.V. is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB)

download.png
CONTACT
sparkup-ventures_contact-zw.png
bottom of page