top of page

Restructuring

// Turnaround

Wij helpen bedrijven door de crisis

Door onze praktische ervaring en ons (internationale) netwerk kunnen wij snel ingrijpen en waar nodig hulp bieden voor onze opdrachtgevers. 

Restructuring & Turnaround

Wij helpen bedrijven door het verander proces heen. Snel en slagvaardig. We stabiliseren de operatie, maken nieuwe plannen, communiceren naar stakeholders en zorgen voor een goede financiële onderbouwing naar de toekomst. Met de bijbehorende dashboards en reporting structure.

Lender advisory

Met gedegen financiële en commerciële kennis beoordelen we de levensvatbaarheid van ondernemingen. Om zo de risico's van kapitaalverschaffers te beperken. We toetsen de haalbaarheid van de plannen en de situatie in de markt. En we beoordelen de financiële onderbouwing en capaciteiten van de onderneming.

Performance improvement

Waar kansen zijn zullen we die pakken. Door slim te kijken naar interne processen en de commerciële deals met klanten verbeteren we de 

Team

Onze consultants beschikken over gedegen kennis op financieel (CFO level), operationeel en commercieel (CEO en CMO level) vlak. En hebben een schat aan ervaring op het gebied van interim management. Zowel nationaal als internationaal.

 

Neem contact met ons op voor een introductie of een snelle case evaluatie. 

bottom of page