top of page

KICKSTART

VOUCHERS

 

(Blijf)

Succesvol ondernemen

in het buitenland

Beperk de schade van de COVID-19 crisis en kijk naar nieuwe internationale kansen met de KICKSTART Vouchers

 

Kickstart Vouchers zijn bedoeld voor MKB bedrijven die internationaal actief zijn en geraakt zijn door de corona crisis. Bedrijven die behoefte hebben aan kennis of ondersteuning om de problemen te lijf te gaan of door nieuwe kansen te spotten.  

 

Hoe?

Onderzoek snel welke mogelijkheden er zijn om schade voor jouw bedrijf te beperken of door te kijken naar nieuwe commerciele kansen. Door bijvoorbeeld bestaande activiteiten af te bouwen of om te schakelen naar nieuwe (digitale) verdienmodellen. Of door op zoek te gaan naar nieuwe partners. Ga samen met uw SparkUp Ventures aan de slag om de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf in het buitenland te beperken.

Wat kost dat?

Het RVO vergoedt met de Kickstart vouchers voor 80% tot een maximum van 2500 euro de kosten. Met deze regeling kunnen we bedrijven snel en effectief vooruit helpen. Wees er wel snel bij: Het totale budget is beperkt.

 Maak hier een afspraak om snel te bespreken wat de mogelijkheden zijn

sparkup-ventures_contact-zw.png

Dank voor je aanmelding

SparkUp Ventures B.V. is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB)

download.png
bottom of page